Naprapat/idrettsmassør/akupunktør

Steinar Ruud er utdannet naprapat ved naprapathøyskolen i Stockholm og har mange års erfaring innen muskel- og leddbehandling. Han har jobbet  som naprapat siden 2001 og har drevet flere tverrfaglige klinikker. Steinar var en av de to grunderne som etablerte Center Helse as i 2004.

Steinar har over 30 års erfaring med ulike kampsportgrener som MMA, kickboksing, boksing og grappling, samt styrketrening. Han har lang erfaring i å behandle idrettsskader, men også generellt ulike typer muskel- og leddsmerter som feks: rygg- og nakkesmerter, skulderplager, tennisalbue, musarm, senebetennelser, muskelstrekk mm.
I tillegg foreleser Steinar i anatomi, og ulike behandlingsteknikker ved Institutt for Helhetsmedisin, der han har jobbet som faglærer siden 2002.

Priser:
- Førstegangskonsultasjon 850kr.
- Oppfølgende behandling 710kr.
- Trykkbølgebehandling 750kr.
- Behandling 60 minutter 1200kr.
- Epikrise 250 kr.
- Rabatt ved kjøp av klippekort
Av de pasientene som søker hjelp hos naprapat, har de fleste smerte og /eller funksjonsnedsetning i muskler og ledd. Naprapati er en behandlingsmetode som kan vise til mange gode resultater.Hver behandling starter med en grundig anamnese og undersøkelse. Deretter blir det vurdert hvilken type behandling som er best for deg og dine plager. Her er du i trygge hender!
Steinar benytter teknikker som:

Massasje/deep tissue
Triggerpunktbehandling
Akupunktur/dry needling
Tøyninger
Mobilisering
Kinesiotape/sportsteip
Manipulasjon
Elektroterapi
TENS
Trykkbølge
ScanlabLaser
Øvelser og råd
Om naprapati

Naprapati betegnes som en manuell behandlingsform. Metoden bygger på manuell medisin. Det innebærer at terapeuten bruker hendene for å utrede, undersøke, diagnostisere, behandle og rehabilitere plager og skader i muskel- og skjelettsystemet som igjen påvirker kroppens nervesystem.Naprapati tar sikte på å normalisere problemer i bevegelsesapparatet, og kan også betegnes som en korrigeringsmetode. Naprapater benytter ulike manuelle teknikker i sin behandling og klienten får ofte råd om øvelser, ergonomisk tilpassing, korrigering av holdning, samt andre tiltak klienten selv kan gjøre for å gi et varig resultat.
Logg inn | Webdesign Automedia AS