OSTEOPATI

HVA ER OSTEOPATI?  

Vi er opptatt av sammenhengen
Vi finner sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til pasienten. Som osteopat må vi ha en helhetlig forståelse av pasientens smerter og plager for å bidra til bedring. Vi bruker derfor god tid både på pasienten og dens helse - med hendene våre som en viktig del av behandlingen.
Mangeulike teknikker
Osteopater er autorisert helsepersonell og behandler muskel- og skjelettplager. En osteopat kan bruke mange forskjellige teknikker, ­alt fra manipulasjon av ledd til mer subtile teknikker som kan bedre funksjonen i ledd, avspenne muskulatur og bindevev i kroppen.  Vi varierer bruk av teknikker som passer best til den enkelte pasient og dens problemer. Målet er å forminske de gjeldende symptomer, men også forbedre den underliggende helsen. Dermed vil vevet så langt det er mulig bli bedre slik at problemer ikke så lett vil komme tilbake.

Vår utdannelse
Osteopati er har en fireårig offentlig godkjent utdannelse som består av en bachelorgrad, samt ett år videreutdanning. Utdannelsen baserer seg på medisinske fag som anatomi, fysiologi, nevrologi, biomekanikk og sykdomslære. 

Les mer om osteopatistudiet ved Høyskolen Kristiania her.
Logg inn | Webdesign Automedia AS