Hva er trykkbølgebehandling?

Kr 600,- pr behandling(Inntil 30 min.)

En effektiv og godt dokumentert behandling. Erstatter kirurgi eller bruk av kortison og andre medikamenter. Ingen alvorlige bivirkninger. 3 - 5 behandlinger er nok. Oppsiktsvekkende gode resultater. Kortere behandlingstid og færre sykemeldinger.

En effektiv behandling av musearm, tennisalbue, akillessmerter, skulderplager, hælsporre, jumpers knee eller generelle senebetennelser uten operasjon, kortison eller annen medisinbruk.

I løpet av de 10 årene som er gått har metoden fått stor utbredelse. Den er oftest førstevalget hos klinikere som anvender metoden, og hos pasienter som vil raskt tilbake i jobb ellet til idrettsbanen. Årsaken til dette er at både pasient og behandler ser gode resultater. Metoden anvendes av behandlere som har godkjenning fra helsedepartementet, og som kan stille en klinisk diagnose.

I Norge kalles metoden "Trykkbølgebehandling". Internasjonalt omtales den med forkortelsen ESWT. Behandlingen fungerer ved at man appliserer mekaniske trykkbølger(ikke elektriske) inn i det skadede området. Virkningen kommer ved at man stimulerer en rekke av kroppens naturlige helingsmekanismer som både gir umiddelbar, og langtidsvirkende effekt uten bivirkninger.

Dokumentasjon

Metoden er godt dokumentert ved en rekke vitenskapelige undersøkelser der Swiss DolorClast® er anvendt. I de fleste tilfeller vil en pasient være ferdigbehandlet etter 2 - 5 behandlinger. Dersom du ønsker behandling, ta kontakt for nærmere informasjon.
Logg inn | Webdesign Automedia AS