Raymond Hansen

22 50 71 00
Bestill time

Idrettsmassasje

Raymond har mange års erfaring som idrettsmassør og personlig trener. Har behandlet pasienter med stort sett alle typer smerter og diagnoser.– Jeg føler meg trygg på at jeg klarer å gi pasienten den behandlingen som virker best i hvert enkelt tilfelle.

Jeg går nå mitt andre år på Osteopati Studiet på Norges Helsehøyskole. Dette gir meg ytterligere innsikt og forståelse for kropp og helse. Jeg brenner virkelig for dette yrket. Å vil derfor ha flest mulig verktøy. Til å kunne gi beste mulig behandling til mine pasienter.Idrettsbakgrunn: Fotball, kickboksing, thaiboksing, boksing og fitness

Min filosofi: Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengere tid.
Idrettsmassasje er en dynamisk behandlingsform som varierer ut i fra hva målet med behandlingen er. I idretten finner man flere forskjellige behov, og man fokuserer ofte på muskelgrupper som er relatert til den enkelte sporten.

Man kan behandle før trening/kamp, mellom kamper samme dag og etter terning/kamp, og teknikken varierer.Hvordan kan vanlige mennesker ha nytte av idrettsmassasje? Det som er fint med behandlingen er at den kan tilpasses helt spesifikke mål. Om det er å øke prestasjonen på PT-timen, holde ut lengre på joggeturen, ha mer energi på og etter jobb eller hjelpe restitusjonsprosessen, så er idrettsmassasje tingen for deg.Hvor kan man få idrettsmassasje? Som sagt innledningsvis, så har alle en mening om hva idrettsmassasje er. En hvilken som helst massør eller fysioterapeut kan sikkert tilby dette, men man er ikke garantert at dette er riktig behandling. Ønsker du ekte idrettsmassasje skal du forsikre deg om at terapeuten har utdanning i faget. Spør alltid om spesifikk utdannelse. I Norge i dag finnes bare et fåtall utdannede idrettsmassører, undertegnede er en av dem.

Hovedformålet med idrettsmassasje er å lindre stress og spenninger som bygger seg opp i kroppens myke vev i forbindelse med fysisk aktivitet. Når mindre skader oppstår som følge av overanstrengelse og/eller overbelastning, kan massasje fjerne dem raskt og effektivt. Massasje vil hjelpe til å forberede utøveren til harde prestasjoner, fjerne tretthet, lindre ømhet og hevelser, redusere muskelspenninger, bedre fleksibiliteten og forebygge skader. Idrettsmassasje kan hjelpe til å beskytte mot mindre skader som ofte oppstår og blir til hinder for aktivitet og prestasjoner, enten man er en atlet eller en mosjonist som jogger en gang i uken.Fordel og nytte av idrettsmassasjeIdrettmassasje har mange fordeler. I tillegg til den GODE FØLELSEN, kan idrettsmassasje redusere hjertefrekvensen og blodtrykket, øke blodsirkulasjonen og lymfedreneringen, redusere muskelspenninger, forbedre fleksibiliteten og lindre smerte. Hver idrett og idrettsarrangement bruker muskelgrupper på forskjellige måter.Idrettsmassasje kan også anvendes rett før og rett etter en idrettsprestasjon med teknikker som fremmer ytelsesevnen og utholdenhet, forebygger skader og reduserer restitusjonstiden.
Logg inn | Webdesign Automedia AS